»BLINKER« web portal

Stranica posvećena članovima USR "Blinker" i svima koji vole ribolov, prirodu, ekologiju, druženja. Za link na Facebook stranicu Udruženja, gdje možete pronaći dodatne fotografije i ostali sadržaj, kliknite na link ispod.

Facebook stranica

posjeta

Općinski načelnik Fuad Šišić sa saradnicima posjetio je danas Udruženje sportskih ribolovaca Blinker Kalošević i ovom prilikom obišao nekoliko aktuelnih projekata na kojima rade članovi ovog udruženja.

Trenutno je u toku čišćenje i uređenje korita i obale rijeke Usore, uređenje jezera Mrkotić sa sportskim terenima, a u planu je rješavanje problema oko izgradnje brane na Usori i izgradnje eko parka u blizini škole.
Općina Tešanj podržava rad udruženja Blinker, kao i rad sličnih udruženja koja svojim aktivnostima kreiraju, ali i održavaju ambijent zacrtane vizije Tešanj, sredina ekološke svijesti, čistoće i reda. Drago mi je, da pored ovoga, u blizini postoje još dva jezera što upotpunjuje turističku ponudu općine Tešanj, kako za građane naše općine, tako i za sve posjetioce, kazao je Općinski načelnik Fuad Šišić.

posjeta1     posjeta2

Generalni pokrovitelj

opcinatesanj

Izrada web-stranice (donacija)

ds2

Brojač posjeta

0513402
Danas
Jučer
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovog mjeseca
Prošlog mjeseca
Ukupno od početka
52
226
869
2452
5242
10513
513402

Forecast Today
288

8.12%
19.71%
1.60%
0.68%
0.49%
69.40%
Online (15 minuta prije):4
4 posjetioca
nema registrovanih članova

Vaša IP:44.210.21.70

EKOLOŠKI ODGOVORNI

ekologija

USR „BLINKER“ Kalošević-Tešanj nekoliko puta godišnje provodi razne ekološke akcije, u svrhu očuvanja ugodne i zdrave okoline.

SPORTSKI RIBOLOV

sportskiribolov

USR "Blinker" zagovara i podržava jedino sportski ribolov kao takav, po strogo definisanim pravilima i odredbama. 

SARADNJA I DRUŽENJE

saradnja

Zalažemo se da postignemo dogovore sa ostalim ribolovnim društvima, te za uzajamnu saradnju i druženje kroz razna takmičenja i manifestacije.

▲ NA VRH