»BLINKER« web portal

Stranica posvećena članovima USR "Blinker" i svima koji vole ribolov, prirodu, ekologiju, druženja. Za link na Facebook stranicu Udruženja, gdje možete pronaći dodatne fotografije i ostali sadržaj, kliknite na link ispod.

Facebook stranica

Dana 07.05.2017 godine na ribolovnoj stazi Lađenica u Sarajevu, u organizaciji Sportsko-ribolovnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine održano je KUP-takmičenje u sportskom ribolovu - disciplina "ulov ribe udicom na plovak".

Takmičenju je pristupilo trinaest ekipa iz Federacije BiH.

Izuzetno lijep ambijent ribarske staze "Lađenica", ljubazni domaćini, dobra sudijska organizacija,te dan bez kiše stvorili su odlične preduslove za dobro takmičenje.

Takmičenje je trajalo četiri sata, uslovi odlučni, voda mirna bez vjetra, ribolovci su uglavnom lovili "karasa" i "babušku".

Nakon zadnjeg zvučnog signala od strane sudija, takmičenje je završeno, pristupilo se vaganju ulova i sumiranju rezultata.

Ostvaren je slijedeći poredak:
1. SRD "JELAH" Tešanj (Pilav, Širbegović i Travančić) 
2. USR "GLAVATICA" Jablanica (Bekrić, Arfadžan, Šehić)
3. USR "BLINKER" KAlošević-Tešanj (Čaplja, Sejdić i Mušija)

Ribolovci iz Tešnja su osvojili prvo i treće mjesto u Federaciji BiH i ovom prilikom čestitamo takmičarskim ekipama iz Tešnja.

Dan ranije 06.05.2017 godine SRD "JELAH" Tešanj je osvojio prvenstvo Federacije BIH u ribolovu-ulov ribe na plovak, te su pokazali da su istinski šampioni u sportskom ribolovu.

FOTOGALERIJA

Bistro.

Generalni pokrovitelj

opcinatesanj

Brojač posjeta

0262982
Danas
Jučer
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovog mjeseca
Prošlog mjeseca
Ukupno od početka
180
431
1044
1711
6648
7188
262982

Forecast Today
384

11.45%
18.45%
1.59%
1.02%
0.46%
67.03%
Online (15 minuta prije):11
11 posjetioca
nema registrovanih članova

Vaša IP:3.218.67.1

EKOLOŠKI ODGOVORNI

ekologija

USR „BLINKER“ Kalošević-Tešanj nekoliko puta godišnje provodi razne ekološke akcije, u svrhu očuvanja ugodne i zdrave okoline.

SPORTSKI RIBOLOV

sportskiribolov

USR "Blinker" zagovara i podržava jedino sportski ribolov kao takav, po strogo definisanim pravilima i odredbama. 

SARADNJA I DRUŽENJE

saradnja

Zalažemo se da postignemo dogovore sa ostalim ribolovnim društvima, te za uzajamnu saradnju i druženje kroz razna takmičenja i manifestacije.

▲ NA VRH